Užkandžiai ant riestainių receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandžiai ant riestainių


INGREDIENTAI:

8 didesnių riestainių,
1 stiklinės pieno,
1 šaukšto sviesto,
4 šakelių krapų,
300 g vištienos faršo,
3 morkų,
2 šaukštelių adžikos padažo,
2 svogūnų,
2 šaukštų aliejaus,
4 kiaušinių,
100 g fermentinio sūrio,
8 šaukštų majonezo,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Riestainius pamerkite piene, kad suminkštėtų. Tuomet perpjaukite horizontaliai perpus. 8 puseles išdėliokite ant riebalais pateptos skardos. Vištienos faršą apkepkite. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūnus supjaustykite plonais žiedeliais. Svogūnus apkepkite aliejuje ir sumaišykite su faršu.

Morkas pakepinkite likusiu aliejumi, įdėkite adžikos. Kiaušinius kietai išvirkite, sutarkuokite. Ant riestainių puselių sluoksniais sudėkite: faršą su svogūnais, morkas, kiaušinius, sūrį. Apliekite majonezu, uždėkite antrąsias riestainių puseles. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668