8 didesnių riestainių,
1 stiklinės pieno,
1 šaukšto sviesto,
4 šakelių krapų,
300 g vištienos faršo,
3 morkų,
2 šaukštelių adžikos padažo,
2 svogūnų,
2 šaukštų aliejaus,
4 kiaušinių,
100 g fermentinio sūrio,
8 šaukštų majonezo,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Riestainius pamerkite piene, kad suminkštėtų. Tuomet perpjaukite horizontaliai perpus. 8 puseles išdėliokite ant riebalais pateptos skardos. Vištienos faršą apkepkite. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūnus supjaustykite plonais žiedeliais. Svogūnus apkepkite aliejuje ir sumaišykite su faršu.
Morkas pakepinkite likusiu aliejumi, įdėkite adžikos. Kiaušinius kietai išvirkite, sutarkuokite. Ant riestainių puselių sluoksniais sudėkite: faršą su svogūnais, morkas, kiaušinius, sūrį. Apliekite majonezu, uždėkite antrąsias riestainių puseles. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Papuoškite žalumynais.