Kepti svogūnai su mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti svogūnai su mėsa


INGREDIENTAI:

3-4 didesnių svogūnų,
300 g neriebaus faršo,
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
1 kiaušinio,
prieskonių,
žalumynų papuošimui.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, nupjaukite viršų ir apačią. Kelioms minutėms panardinkite į verdantį vandenį. Tuomet svogūnų galvutes išskirstykite žiedais. Likusius vidurinius arba įtrūkusius žiedus panaudokite "puodelių" dugnui iškloti arba supjaustykite ir sudėkite į faršą.

Faršą sumaišykite su išplaktu kiaušiniu, džiūvėsėliais, pagardinkite prieskoniais. Paruoštus faršu įdarykite svogūnus, sudėkite ant riebalais pateptos skardos ir kepkite 200 laipsnių orkaitę. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668