Traškių duoniukų bokšteliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Traškių duoniukų bokšteliai


INGREDIENTAI:

Pakelio duoniukų,
300 g tepamo sūrio,
3 skiltelių česnako,
3 ridikėlių,
ryšelis krapų,
200 g rūkytos arba sūdytos lašišos filė,
2 šaukštų citrinos sulčių,
žiupsnelio cukraus,
žalumynų ir ridikėlių papuošimui.


GAMINIMAS:

Krapus smulkiai sukapokite. Ridikėlius sutarkuokite smulkia tarka arba sukapokite peiliu. Česnaką susmulkinkite. Lašišos filė supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sumaišykite su smulkintais česnakais, ridikėliais ir puse krapų. Išmaišykite iki vientisos masės. Žiupsnelį cukraus suberkite į nedidelį indą, įpilkite citrinos sulčių, gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų.

Šiuo mišiniu apšlakstykite lašišos griežinėlius. Duoniukus aptepkite p0aruošta sūrio mase. Sudėkite po 2 duoniukus. Ant vienos duoniukų poros dėkite 2-3 lašišos griežinėlius. Uždėkite antrą duoniukų porą ir vėl uždėkite lašišos, apibarstykite likusiais krapais, papuoškite žalumynais ir ridikėlių griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668