1 cukinijos,
170 g žirnelių,
4 šaukštų alyvų aliejaus,
1 svogūno,
8 kiaušinių,
2 šaukštelių petražolių,
2 šaukštelių krapų,
30 g parmezano,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Žirnelius 2 min. pavirkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir keletą minučių pakepkite smulkintus svogūnus. Po to sudėkite plonais griežinėliais pjaustytas cukinijas, pakepkite 5 min. ir suberkite žirnelius, prieskoninius žalumynus.
Kiaušinius išplakite, pagardinkite druska, pipirais, supilkite į keptuvę su daržovėmis, sumažinkite ugnį ir kepkite apie 5 min. Medine mentele patikrinkite, ar apkepusi omleto apačia. Tada pabarstykite parmezanu ir uždenkite dangtį dar kepkite keletą minučių.