16 viščiukų sparnelių,
4 skiltelės česnako,
2 šaukštai skysto medaus,
5 šaukštai sojų padažo,
3 šaukštai aitriųjų paprikų padažo.
G a r n y r u i:
8 nedidelės bulvės,
vyšninių pomidorų kekė,
prieskoninių žolelių mišinio,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Išspauskite česnako skilteles, sumaišykite su skystu medumi, sojų ir aitriųjų paprikų padažais. Sudėkite viščiukų sparnelius į maišelį, supilkite paruoštą marinatą, užsukite ir 2-3 valandas palaikykite šaldytuve. Kepkite marinuotus sparnelius ant grotelių, kol gražiai apskrus.
Vis apverskite ir aptepkite marinatu. Bulves gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau, sudėkite į maišelį, užpilkite aliejaus, pasūdykite, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais, užsukite maišelį ir gerai sukratykite.
Išberkite bulves į skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje maždaug 20 min. Likus 10 min., sudėkite puselėmis pjaustytus pomidorus. Patiekite aštrius viščiukų sparnelius su orkaitėje keptomis daržovėmis.