Persikų užkandėlė receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Persikų užkandėlė


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

2 dideli persikai,
pluoštelis gražgarsčių arba kitų salotų,
gabalėlis parmezano sūrio,
saujelė lukštentų kedrų arba graikinių riešutų,
šlakelis švelnaus balzaminio padažo,
alyvuogių aliejaus,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Persiką perpjaukite pusiau, išimkite kaulą, supjaustykite riekelėmis, aptepkite alyvuogių aliejumi, sudėkite ant grotelių ir kepkite 1-2 min. iš abiejų pusių. Nuplaukite ir nuvarvinkite salotas. Sudėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite kepto persiko riekeles, užberkite tarkuoto sūrio, apšlakstykite balzaminiu padažu, pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Prie šio gurmaniško patiekalo puikiai tiks plonais griežinėliais pjaustytas jautienos kumpis. Vietoje parmezano ant viršaus galite užtrupinti fetos arba pelėsinio sūrio.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668