Itališka "Bruschetta" receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka "Bruschetta"


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

Kepaliukas itališkos duonos "Ciabatta",
2 skiltelės česnako,
4 gerai sunokę pomidorai,
raudonasis svogūnas,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
stambiai maltų juodųjų pipirų,
šviežių bazilikų.

GAMINIMAS:

Supjaustykite duoną centimetro storio riekėmis. Sugrūskite dvi česnako skilteles, įberkite žiupsnelį druskos, įmaišykite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir šaukštą smulkiai kapotų bazilikų. Mišiniu aptepkite ant grotelių, kol gražiai apskrus. Taip pakepta duona puikiai tinka prie salotų ir kitų užkandžių.

Į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir svogūnus, įpilkite šlakelį alyvuogių alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintus bazilikus, pasūdykite, pagardinkite pipirais, viską atsargiai išmaišykite. Mišinį sudėkite ant duonos riekelių, papuoškite bazilikų lapeliais.

Prie skrudintos baltos duonos puikiai tiks ir prancūziška alyvuogių pasta "Tapenade". Į virtuvinį kombainą sudėkite 100 g juodųjų alyvuogių be kailiukų, 2 šaukštus kaparių ir česnako skiltelę, maišykite, kol susidarys vientisa masė. Maišydami plona srovele supilkite 100 ml alyvuogių aliejaus. Padažą pagardinkite citrinų sultimis, druska ir pipirais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668