3 puodelių avižinių dribsnių,
1 puodelio mėgstamų riešutų arba riešutų mišinio,
1 puodelio mėgstamų džiovintų vaisių,
2/3 puodelio rudojo cukraus,
1/2 puodelio medaus,
4 šaukštų sviesto,
vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Sukapokite riešutus. Juos sumaišykite su avižiniais dribsniais (galite dėti ir saulėgrąžų sėklų) ir pakepinkite sausoje keptuvėje, kad apskrustų. Ištirpinkite sviestą, sudėkite cukrų, medų, įberkite vanilinį cukrų, nuolat maišydami truputį pavirinkite.
Šią masę supilkite ant riešutų ir avižinių dribsnių mišinio, sudėkite džiovintus vaisius ir gerai išmaišykite. Į kepimo folija išklotą formą supilkite paruoštą masę, išlyginkite, suspauskite. Laikykite per naktį. Kitą dieną supjaustykite juostelėmis.