4 riekių kvietinės duonos,
2 svogūnų,
4 saldžiųjų paprikų,
1 šaukšto aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
1 šaukšto tiršto kečupo,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
maltų raudonųjų pipirų,
4 griežinėlių puskiečio arba kietojo sūrio.
GAMINIMAS:
Išvalytas paprikas, svogūnus supjaustykite žiedeliais ir pakepinkite aliejuje, kad suminkštėtų. Iš citrinos sulčių, kečupo, cukraus, druskos ir maltų pipirų pasiruoškite marinatą, užpilkite juo svogūnus su paprikomis ir palaikykite šaltai maždaug 3-6 val.
Apkepinkite duonos riekes, apdėliokite marinuotomis daržovėmis, ant viršaus uždėkite po sūrio griežinėlį. Įdėkite į įkaitintą orkaitę ir trumpai pakepinkite.