Tortas su persikais ir grietinėle receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortas su persikais ir grietinėle


INGREDIENTAI:

3 pirktų šviesių biskvito papločių,
didelės skardinės konservuotų persikų (arba abrikosų),
400 ml riebios grietinėlės,
2 šaukštų cukraus pudros,
vanilinio cukraus,
šokolado ir riešutų papuošimui.


GAMINIMAS:

Persikus supjaustykite plonomis riekelėmis. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Vieną biskvito paplotį apšlakstykite konservuotų vaisių skysčiu, išdėliokite pusę persikų, ant viršaus uždėkite 1/3 plaktos grietinėlės ir dėkite antrą paplotį.

Vėl apšlakstykite, dėkite sluoksnį persikų, ant viršaus - plaktą grietinėlę. Ant viršaus uždėkite trečią paplotį, ant jo uždėkite likusią grietinėlę. Grietinėle aptepkite ir torto šonus. Viršų apibarstykite tarkuotu šokoladu, papuoškite riešutais, persikų ar kitų vaisių skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668