1 pakelis ryžinių makaronų,
300 ml vištienos arba mėsos sultinio,
300 g kiaulienos faršo,
2 šaukštai sezamų aliejaus,
2 saujelės sezamų sėklų,
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero,
1 raudona aitrioji paprika,
saujelė smulkintų kalendrų lapelių,
3 šaukštai sojų padažo,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Ryžinius makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės. Didelėje keptuvėje (idealiai tiktų wok) įkaitinkite sezamų aliejų, sojų padažą, įberkite smulkintų paprikų, tarkuoto imbiero ir sezamų sėklų, po 30 sekundžių sudėkite faršą. Kepkite 3-4 minutes, paskui įpilkite 2-3 samčius sultinio. Troškinkite dar 7-9 minutes, sudėkite makaronus ir kalendrų lapelius. Patiekite šiltą.