Žuvų sultinys (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų sultinys (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1-2 stambių žuvų galvos ir kaulai (karpių, sazanų, baltųjų plačiakakčių arba bet kurių kitų žuvų),
1 gabalas žuvies su galva, pavyzdžiui, karpio ar lašišos,
puselė pankolio,
pusė ryšelio petražolių,
česnakas,
4 salierų juostelės,
2 dideli pomidorai,
1/2 arbatinio šaukštelio kmynų,
1/2 arbatinio šaukštelio kalendrų sėklų,
1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų,
5 laurų lapeliai,
2 džiovintos raudonos aitriosios paprikos ankštys (jei norisi aštriau),
150 ml baltojo vyno,
750 ml-1 l šalto vandens,
jūros druskos.


GAMINIMAS:

Visus produktus, išskyrus druską, sudėkite į didelį puodą ir ant didelės ugnies užvirkite, nuolat nugraibykite putas. Virkite ant mažos ugnies 30-45 minutes. Perkoškite per sietą, o dar geriau-sietą išklokite marle. Sultinį pasūdykite. Galima užšaldyti ir laikyti šaldiklyje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668