Viščiukas su česnakais (Julija Vysockaja) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viščiukas su česnakais (Julija Vysockaja)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

viščiukas (ne sunkesnis kaip 1 kg),
8 česnako skiltelės,
didelė sauja smulkintų p0etražolių lapelių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Viščiuką kruopščiai išplaukite ir nusausinkite. Jis turi būti sausas, tik tada susidarys traški plutelė. Aštriu peiliu padarykite 8-10 pjūvių ant viščiuko kojelių, sparnelių ir krūtinėlės. Į nedidelį puodelį su šaltu vandeniu sudėkite česnako skilteles, užvirkite ir 2 minutes pavirkite. Paskui česnakus išimkite ir sugrūskite.

Česnakus sumaišykite su petražolėmis. Puse gauto mišinio įtrinkite įpjovas ant viščiuko odos. Viščiuką iš išorės ir iš vidaus gerai pasūdykite, pabarstykite pipirais. Ant vidutinės ugnies kepkite viščiuką apie 20 minučių, vartant, kad iš visų pusių rastųsi auksaspalvė traški plutelė.

Nedideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejaus, sudėkite likusį česnakų ir petražolių mišinį ir pakaitinkite ant mažos ugnies. Įberkite druskos ir pipirų. Šiuo padažu palaistykite viščiuką ir patiekite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668