Vištienos sultinys (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos sultinys (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1,5-2 kg svorio viščiukas,
4-5 salierų stiebeliai,
2 didelės morkos,
1 svogūnas,
2 pomidorai,
1 česnakas,
5 laurų lapeliai,
3 čiobrelių šakelės (galima pakeisti mairūnais),
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų,
3 l šalto vandens,
jūros druskos.


GAMINIMAS:

Viščiuką ir kitus produktus, išskyrus druską, sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite ant mažos ugnies. Padidinkite ugnį, ugraibykite putas ir virkite valandą ar pusantros. Išgriebkite viščiuką, perkoškite sultinį, paskui pasūdykite. Galima laikyti plastikiniame sandariame inde keletą dienų šaldytuve arba iki mėnesio šaldiklyje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668