Barščiai iš keptų burokėlių (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Barščiai iš keptų burokėlių (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1 poras,
5-6 kieti burokėliai,
1 svogūnas,
2 salierų stiebeliai,
2-3 arbatiniai šaukšteliai citrinų sulčių,
saujelė smulkintų krapų,
100 g riebios grietinės,
5 kvapiųjų pipirų grūdeliai,
1 l vandens,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Supjaustykite porą, svogūną ir saierą, įmeskite kvapiųjų pipirų, užpilkite šaltu vandeniu ir išvirkite sultinį. Burokėlius kruopščiai nuplaukite, nuskuskite, supjaustykite 3-5 mm storio griežinėliais ir vienu sluoksniu sudėkite į kepimo skardą. Druską sugrūskite su juodaisiais pipirais ir šiuo mišiniu pabarstykite burokėlius.

Pašaukite skardą į orkaitę ir kepkite 25-30 minučių, kol iškeps. Į išvirtą sultinį įpilkite citrinų sulčių, įberkite krapų, druskos ir pipirų. Iškeptus burokėlius supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į sriubos lėkštes, užpilkite sultiniu ir įdėkite grietinės. Patiekite su česnakiniais džiūvėsėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668