Vištiena su grybais (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su grybais (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

2 nedideli viščiukai,
500 g įvairių grybų (baltųjų ir rudųjų pievagrybių, kreivabudžių),
200 g sauso baltojo vyno,
žiupsnelis mairūnų,
sauja Provanso žolelių,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 190 laipsnių karščio. Dideliame dubenyje sumaišykite Provanso žoleles su mairūnais, druska, pipirais, augaliniu aliejumi ir supjaustytais grybais. Viščiukus perpjaukite perpus ir sudėkite į dubenį su grybais ir prieskoniais.

Palaikykite 20-30 minučių. Iš folijos padarykite 4 vokus, į kiekvieną įdėkite po viščiuko puselę su grybų mišiniu ir įpilkite po 50 ml vyno. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668