Šokoladinis tortas su imbieru (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šokoladinis tortas su imbieru (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

500 g juodojo karčiojo šokolado,
500 g suminkštinto sviesto,
10 kiaušinių,
400 g cukraus pudros,
70 g kukurūzų miltų,
100 g tarkuoto imbiero,
2-3 šaukštai kakavos miltelių.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 180 laipsnių karščio. Šokoladą ir sviestą ištirpdykite indelyje, įstatytame į karštą vandenį. Kiaušinius ir cukraus oudrą išplakite, kol virs kremu. Tarkuoto imbiero įmaišykite į šokoladą ir sviestą, sumaišykite, paskui įberkite miltų, kakavos miltelių ir dar kartą gerai sumaišykite.

Į gautą šokoladinę masę supilkite kiaušinių plakinį ir labai atsargiai sumaišykite. Didelę išardomą pyrago formą patepkite sviestu. Supilkite tešlą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668