Jaunos morkos su česnakais (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaunos morkos su česnakais (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1kg jaunų morkų,
3-4 jauni česnakai,
100 ml raudonojo vyno,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 rozmarino šakelės,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite morkas, supjaustytas plonomis įstrižomis riekelėmis, ir apkepkite iš abiejų pusių. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, dar į keptuvę įmeskite 3 rozmarino šakeles, stambiai pjaustytą česnaką, supilkite raudonąjį vyną ir troškinkite 5-7 minutes. Morkas perkelkite į salotinę, pabarstykite likusiais rozmarinais ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668