Blyneliai su kepta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blyneliai su kepta jautiena


INGREDIENTAI:

3 svogūnai,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai maltos saldžiosios p-aprikos,
aliejaus,
druskos,
250 g varškės kremo,
2 šaukšteliai krienų padažo,
pipirų,
šviežių ridikėlių,
15 g griežinėlių keptos jautienos.


GAMINIMAS:

Gaminant blynų tešlą pagal pagrindinį receptą, miltus išsukite su pienu, įmaišykite žiupsnelį druskos, atskirtus kiaušinių trynius. Tešlą pusvalandį palikite brinkti, paskui įmaišykite išplaktus baltymus. Svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedais. Apvoliokite miltuose, išmaišytuose su saldžiąja paprika.

Keptuvėje įkaitinkite keturis šaukštus aliejaus ir kepkite svogūnus, kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai, pabarstykite druska. Varškės kremą išmaišykite su krienų padažu, žiupsneliu druskos ir pipirų. Ridikėlius supjaustykite. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynus. Kiekvieną aptepkite varškės mase, uždėkite ridikėlių, keptos jautienos, svogūnų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668