4 šaukštai skysto medaus,
4 šaukštai grietinės,
4 šaukštai garstyčių grūdelių,
druskos,
4 pomidorai,
100 g parmezano,
100 g gražgarsčių,
2 sunokę avokadai,
3 šaukštai citrinų sulčių,
garstyčių padažo,
maltų pipirų,
aliejaus,
pagrindinis tešlos receptas.
GAMINIMAS:
Medų išsukite su grietine ir garstyčių grūdeliais, pabarstykite druska. Pomidorus perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Sūrį sutarkuokite. Salotas nuplaukite tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kaulus, nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuostų. Avokadų ir pomidorų gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Keptuvę (maždaug 26 cm skersmens) pašlakstykite aliejumi ir įkaitinkite.Samčiu įpilkite tešlos (pagamintos pagal pagrindinį receptą), paskirstykite po visą plotą. Kai blyno apačia paruduos, atsargiai apverskite ir apkepkite kitą pusę.
Iškepkite blynus ir laikykite 80 laipsnių karštumo orkaitėje, kad neatauštų. Blynus aptepkite garstyčių padažu, apdėkite gražgarstėmis, pomidorų ir avokadų gabaliukais, pabarstykite tarkuotu sūriu ir suvyniokite.