Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais


INGREDIENTAI:

300 g vištų kepenėlių,
2-3 šaukštai aliejaus,
50 g migdolų,
1 česnakų skiltelė,
50 g šparaginių pupelių arba šparaginių žirnių (gali būti šaldyti),
1 nedidelis kiniškas kopūstas,
2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų, 1 šaukštas vandens,
2 šaukštai sojų padažo,
stiklinė vištienos sultinio.


GAMINIMAS:

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to išimame iš keptuvės. Į keptuvę sudedame kepenėles ir kepiname 5 min., po to išimame ir sudedame į lėkštę. Šparagines pupeles arba šparaginius žirnius kepiname maišydami 2-3 min., po to sudedame supjaustytus kiniškus kopūstus ir dar pakepiname keletą minučių. Apkepintas daržoves išimame ir sudedame prie kepenėlių.
Dubenėlyje kukurūzų miltus sumaišome su sojų padažu ir sultiniu, supilame į keptuvę, užviriname ir maišydami pakaitiname, kol padažas sutirštėja. Sudedame apkepintas daržoves, kepenėles ir dar truputį pakaitiname. Tiekiame su virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668