Garstyčių padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Garstyčių padažas


INGREDIENTAI:

2 šaukštai sviesto,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai garstyčių,
2 šaukštai cukraus,
2 šaukštai obuolių acto,
2 šaukštai baltojo vyno,
2 šaukštai sultinio.


GAMINIMAS:

Puodelyje ištirpinkite sviestą ir jį atvėsinkite. Tada sudėkite kiaušinių trynius, garstyčias, cukrų, supilkite actą, vyną bei sultinį ir virkite, kol padažas taps grietinės tirštumo. Atvėsusį padažą patiekite p-rie šaltos mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668