Upėtakių maltinukai ( Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakių maltinukai ( Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

400 g upėtakių (arba lašišos) filė,
1 morka,
1/2 svogūno,
60 g bulvių,
2 česnako skiltelės,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 ryšelis svogūnų laiškų,
pusė ryšelio krapų,
6-8 maži pomidorai,
miltų,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

P a d a ž a s:
pusė ryšelio krapų,
pusės citrinos sultys,
6-7 šaukštai grietinės,
jūros druskos.


GAMINIMAS:

Verdančiame vandenyje 15 minučių virkite upėtakius, morką ir svogūną. Išvirkite bulvių ir sugrūskite košę su sviestu ir 3 šaukštais vandens, kuriame virė bulvės. (Galima panaudoti vakarykštę bulvių košę). Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus, suberkite į bulvių košę ir gerai sumaišykite.

Upėtakius susmulkinkite šakute, sudėkite į bulvių košę ir gerai sumaišykite. Padarykite nedidelius maltinukus, pavoliokite miltuose ir apkepkite alyvuogių aliejuje. Palaistykite padažu ir patiekite karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668