Upėtakių maltinukai ( Julija Vysockaja) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakių maltinukai ( Julija Vysockaja)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

400 g upėtakių (arba lašišos) filė,
1 morka,
1/2 svogūno,
60 g bulvių,
2 česnako skiltelės,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 ryšelis svogūnų laiškų,
pusė ryšelio krapų,
6-8 maži pomidorai,
miltų,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

P a d a ž a s:
pusė ryšelio krapų,
pusės citrinos sultys,
6-7 šaukštai grietinės,
jūros druskos.

GAMINIMAS:

Verdančiame vandenyje 15 minučių virkite upėtakius, morką ir svogūną. Išvirkite bulvių ir sugrūskite košę su sviestu ir 3 šaukštais vandens, kuriame virė bulvės. (Galima panaudoti vakarykštę bulvių košę). Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus, suberkite į bulvių košę ir gerai sumaišykite.

Upėtakius susmulkinkite šakute, sudėkite į bulvių košę ir gerai sumaišykite. Padarykite nedidelius maltinukus, pavoliokite miltuose ir apkepkite alyvuogių aliejuje. Palaistykite padažu ir patiekite karštus.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668