Karameliniai ledai (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karameliniai ledai (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1200 ml grietinėlės,
8 tryniai,
270 g cukraus,
50 ml vandens.


GAMINIMAS:

Trynius išplakite su 150 g cukraus, įpilkite 200 ml grietinėlės, nenustojant energingai plakti. 1 l grietinėlės pakaitinkite iki virimo ir iškart nukelkite nuo ugnies. Karštą grietinėlę sumaišykite su išplaktais tryniais. Mišinį kaitinkite ant nedidelės ugnies iki virimo, nuolat maišant. Nukelkite nuo ugnies užvirimo akimirką.

Į didelę keptuvę suberkite 120 g cukraus, įpilkite vandens. Išvirkite karamelę. Karamelę supilkite į ledų mišinį, sumaišykite, supilkite į uždengiamą indą ir laikykite šaldiklyje 6-8 valandas. Kas valandą pamaišykite ledus mediniu šaukštu. Arba pasinaudokite ledų gaminimo aparatu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668