Pica su svogūnų laiškais ir čiobreliais (Julija Vysockaja) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pica su svogūnų laiškais ir čiobreliais (Julija Vysockaja)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Picos papločio tešla (žiūrėti receptus pica "Margarita").

Į d a r a s:
200 g svogūnų laiškų,
300 g šviežių bulvių,
alyvuogių aliejaus,
arbatinis šaukštelis džiovintų čiobrelių arba 2 šaukštai šviežių čiobrelių lapelių,
3 šaukštai vyno acto,
150 g šoninės,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 220 laipsnių karščio. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę plonu dugnu, įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus ir suberkite svogūnų laiškus. Svogūnus kepkite atsargiai maišant, kol suminkštės. Pašlakstykite actu. Bulves supjaustykite 2-3 mm storio gabalėliais, užpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, pabarstykite čiobrelių lapeliais, druska ir pipirais.

Kuo ploniau iškočiokite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Ant tešlos sudėkite svogūnų mišinį, ant viršaus-bulvių ir plonai pjaustytos šoninės gabalėlius. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepimo skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių. Pica turi vilioti aukso spalva.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668