Pica su svogūnų laiškais ir čiobreliais (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pica su svogūnų laiškais ir čiobreliais (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

Picos papločio tešla (žiūrėti receptus pica "Margarita").

Į d a r a s:
200 g svogūnų laiškų,
300 g šviežių bulvių,
alyvuogių aliejaus,
arbatinis šaukštelis džiovintų čiobrelių arba 2 šaukštai šviežių čiobrelių lapelių,
3 šaukštai vyno acto,
150 g šoninės,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 220 laipsnių karščio. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę plonu dugnu, įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus ir suberkite svogūnų laiškus. Svogūnus kepkite atsargiai maišant, kol suminkštės. Pašlakstykite actu. Bulves supjaustykite 2-3 mm storio gabalėliais, užpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, pabarstykite čiobrelių lapeliais, druska ir pipirais.

Kuo ploniau iškočiokite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Ant tešlos sudėkite svogūnų mišinį, ant viršaus-bulvių ir plonai pjaustytos šoninės gabalėlius. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepimo skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių. Pica turi vilioti aukso spalva.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668