Lietiniaisu dilgėlių ir ridikėlių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniaisu dilgėlių ir ridikėlių įdaru


INGREDIENTAI:

10 lietinių blynų,
20 ridikėlių,
2 saujos jaunų dilgėlių,
4 šaukštai majonezo,
maltų kvapiųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Dilgėles nuplikykite, nusausinkite ir sumalkite. Ridikėlius stambiai sutarkuokite. Įberkite pipirų, įdėkite majonezo ir išmaišykite. Ant kiekvieno lietinio blyno dėkite po 2-3 šaukštus įdaro ir susukite vieną galą užlenkdami, o kitą palikdami atvirą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668