Avižiniai sausainiai (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižiniai sausainiai (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

100 g suminkštinto sviesto,
1 kiaušinis,
1/2 stiklinės cukraus pudros,
1/2 stiklinės rudojo cukraus,
100 g miltų,
keli lašai vanilės esencijos,
2 saujos razinų,
1/2 stiklinės avižinių dribsnių.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 180-200 laipsnių karščio. Suminkštintą sviestą sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cukraus pudra. Kiaušinį išplakite ir įmaišykite į sviestą su cukrumi. Įpilkite pusę stiklinės šilto vandens, kelis lašus vanilės esencijos, paskui įberkite miltų, avižinių dribsnių ir razinų. Viską gerai sumaišykite.

Kepimo skardą išklokite kepamuoju popieriumi, ištepkite sviestu. Šaukštu išdėliokite tešlą kauburėliais ant popieriaus, tarp kauburėlių palikite 3 cm tarpelius. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668