Omletas su čederiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omletas su čederiu


INGREDIENTAI:

4 kiaušiniai,
šaukštas sviesto,
100 g karštai rūkytos kiaulienos filė,
100 g čederio,
svogūnas,
100 g šviežių pievagrybių,
2 pomidorai,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kumpį supjaustykite smulkiais kvadratėliais, nuplautus ir nusausintus pievagrybius-griežinėliais, pomidorus-kubeliais. Smulkintus svogūnus pakepinkite riebaluose. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius sumaišykite su smulkintu kumpiu, pomidorais, pievagrybių griežinėliais.

Pagal skonį masę dar pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Kiaušinių baltymus standžiai išplakite ir atsargiai sumaišykite su tryniu ir pievagrybių mase. Gilioje nepridegančioje keptuvėje išlydykite sviestą, sukrėskite paruoštą masę ir kepkite ant vidutinio stiprumo ugnies apie 3 minutes.

Ugnį sumažinkite, omleto viršų apibarstykite smulkintu čederiu (pora šaukštų palikite), keptuvę uždenkite ir omletą kepkite dar 3-5 minutes. Tiekdami omletą apibarstykite likusiu čederiu. Tiks papuošti šviežiais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668