Mėtinė beržų sula receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėtinė beržų sula


INGREDIENTAI:

25 l beržų sulos,
50 g džiovintų mėtų,
1 kg cukraus,
1 šaukštas citrinų rūgšties.


GAMINIMAS:

Į statinaitę įdėkite mėtas ir supilkite beržų sulą. Palaikykite 5-6 valandas. Tuomet sulą nupilkite, perkoškite, suberkite cukrų ir citrinų rūgštį. Išmaišykite ir supilstykite į iškaitintus stiklainius arba butelius. Sandariai uždarykite ir kaitinkite 90-95 laipsnių temperatūroje 25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668