8 bulvės,
8 pievagrybiai,
2 šaukštai grietinės,
4 šaukštai tarkuoto sūrio,
svogūnas,
druskos,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite, apvirkite, perpjaukite išilgai į dvi dalis. Šaukšteliu išskobkite iš bulvių puselių minkštimą. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite su aliejumi. Nuplautus ir supjaustytus pievagrybius sudėkite su svogūnais. Dar pakepinkite, įdėkite šaukštą grietinės, pasūdykite ir 5 minutes patroškinkite.
Keptus grybus sumaišykite su bulvių minkštimu, įdėkite šaukštą grietinės ir išmaišykite. Gauta mase įdarykite bulvių puseles, pabarstykite tarkuotu sūriu. Iki 180 laipsnių temperatūros įkaitinkite orkaitę, pašaukite ir kepkite 20 minučių.