Ispaniškas ryžių troškinys paelja receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ispaniškas ryžių troškinys paelja


INGREDIENTAI:

200 g ilgagrūdžių ryžių,
200 g vištienos filė,
0,5 l vandens,
4 pomidorai,
apie 300 g jūrų gėrybių mišinio (krevečių, kalmarų, moliuskų),
svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
2 svogūnai,
pagal skonį druskos,
šafranų,
šviežiai maltų baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus, sumeskite gabaliukais pjaustytą vištienos filė. Tada suberkite ryžius, prieskonius, viską gerai išmaišykite, dar apie 2 min. pakaitinkite ir tik tada pilkite vandenį.

Kai vanduo užvirs, sumeskite nuluptus smulkintus pomidorus, atitirpintas jūrų gėrybes, gerai išmaišykite ir troškinkite ant labai silpnos ugnies 5-10 minučių. Tiekite su smulkintais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668