Kefalė po petražolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kefalė po petražolėmis


INGREDIENTAI:

4 nedidelių kefalių,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 didelės skiltelės česnako,
nemažo ryšulėlio šviežių petražolių,
1 citrinos,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir įmeskite į jį šiek tiek pasmulkintą česnako skiltelę. Kai ji paruduos, išgriebkite iš aliejaus. Į aliejų sudėkite prieš tai pasūdytą ir maltais juodaisiais pipirais pagardintą žuvį. Kiekvieną pusę kepkite ant nedidelės ugnies po maždaug 8 minutes.

Tegul žuvis gražiai apskrunda. Tada užberkite pasmulkintų petražolių, išjunkite ugnį. Dėkite žuvis į indą, kuriame jas patieksite, užpilkite ant jų aliejaus ir išsiskyrusių sulčių. Patiekite su citrinų skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668