4 nedidelių kefalių,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 didelės skiltelės česnako,
nemažo ryšulėlio šviežių petražolių,
1 citrinos,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir įmeskite į jį šiek tiek pasmulkintą česnako skiltelę. Kai ji paruduos, išgriebkite iš aliejaus. Į aliejų sudėkite prieš tai pasūdytą ir maltais juodaisiais pipirais pagardintą žuvį. Kiekvieną pusę kepkite ant nedidelės ugnies po maždaug 8 minutes.
Tegul žuvis gražiai apskrunda. Tada užberkite pasmulkintų petražolių, išjunkite ugnį. Dėkite žuvis į indą, kuriame jas patieksite, užpilkite ant jų aliejaus ir išsiskyrusių sulčių. Patiekite su citrinų skiltelėmis.