Upėtakis, įdarytas arabiškais ryžiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakis, įdarytas arabiškais ryžiais


INGREDIENTAI:

1 vaivorykštinio upėtakio (apie 1,2 kg).

Į d a r u i:
3-4 šaukštų aliejaus,
1 svogūno,
100 g virtų ryžių (rudųjų, laukinių ar tiesiog ilgagrūdžių),
3 šaukštų kedrų riešutėlių,
2 šaukštų razinų,
2 šaukštelių smulkintų petražolių,
0,5 šaukštelio rytietiškų š prieskonių mišinio,
2 šaukštų citrinų sulčių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos pagal skonį.



GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kol gražiai pagels. Sumaišykite apkepintus svogūnus, ryžius, riešutus, razinas, petražoles, citrinų sultis ir prieskonius.

Žuvį nuplaukite, gerai nusausinkite, nuo pagrindinio kaulo įpjaukite dar šiek tiek giliau (tiesiog padarykite daugiau vietos įdarui), pasūdykite. Prikimškite žuvį įdaro ir atsargiai susmeikite papilvę mediniu iešmeliu, kad įdaras neiškristų. Įvyniokite žuvį į foliją ir kepkite 30 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668