Višta su slyvų ir granatų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Višta su slyvų ir granatų padažu


INGREDIENTAI:

porcijomis padalinta višta,
3 morkos,
didelis svogūnas,
pusė stiklinės slyvų sulčių,
4 šaukštai natūralių granatų sulčių,
šaukštelis garstyčių,
aštrus pagardas (pavyzdžiui, čili),
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Užmarinuokite vištą tokiame mišinyje: granatų sultys, garstyčios, čili, druska, pipirai. Tuo metu apkepinkite augaliniame aliejuje smulkiai supjaustytą svogūną ir sutarkuotas morkas. Atskirai ant didelės ugnies kepkite vištą, kol ji įgaus auksinę spalvą.

Tuomet sumaišykite su svogūnu ir morkomis. Apliekite patiekalą slyvų sultimis ir įpilkite šiek tiek vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies 1 valandą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668