500 g bulvių,
500 g burokėlių,
400-500 g vištienos,
1-2 svogūnai,
1-2 granatai,
250-300 g majonezo.
GAMINIMAS:
Vištienos filė išvirkite, smulkiai supjaustykite ir kartu su susmulkintu svogūnu šiek tiek apkepkite keptuvėje. Išvirkite bulves, leiskite joms atvėsti ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas ratu 2-3 cm aukščio sluoksniu. Kad forma gautųsi taisyklingesnė, galima bulves dėti aplink apvalų indą ar stiklinę.
Bulvių sluoksnio viršų sutepkite majonezu. Ant bulvių sluoksnio dėkite apkepintą vištieną su svogūnais. Mėsa turi būti atšalusi. Viršutinį sluoksnį vėl patepkite majonezu. Išvirkite burokėlius, palaukite, kol atvės. Sutarkuokite stambia trintuve ir uždėkite ant vištienos. Burokėlių sluoksnis yra priešpaskutinis-jį vėl kruopščiai sutepkite majonezu. Tuomet ant majonezo suberkite granatų grūdelius.