Kriaušės su vaniliniu padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kriaušės su vaniliniu padažu


INGREDIENTAI:

2 kriaušės,
pusės citrinos sulčių,
4 šaukštai rudojo cukraus,
pusė stiklinės chereso,
raudonųjų serbentų sirupo,
šaldytų brašlių,
raudonųjų serbentų.

Vaniliniam p a d a ž u i:
puodelis pieno,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
pusė šaukšto bulvių krakmolo:


GAMINIMAS:

Kriaušes nulupkite, įstrižai įpjaukite, sumeskite į citrinų sultimis parūgštintą vandenį su cukrumi ir virkite apie 15 min., kol vaisiai suminkštės. Prieš baigdami virti supilkite cheresą ir dar 5 min. pavirkite. Kriaušes išgriebkite, nuvarvinkite, apačią panardinkite į raudonųjų serbentų sirupą, nuvarvinkite ir dėkite į lėkštes.

Paruoškite vanilinį padažą: pieną su vaniliniu cukrumi pakaitinkite, supilkite šaltame vandenyje išmaišytą bulvių krakmolą ir pavirkite, kol sutirštės. Prie kriaušių pilkite padažo ir berkite uogų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668