300 g krevečių (jas galima keisti krabų lazdelėmis),
1/2 ryšelio svogūnų laiškų,
skiltelės česnako,
2 čili pipirų,
1/2 ryšelio kalendros,
1 kiaušinio,
3-4 šaukštų miltų,
3 šaukštų kokoso drožlių,
gabaliuko imbiero šaknies,
1/2 stiklinės sojų padažo,
2 šaukštų citrinos sulčių,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Krevetes nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūnų laiškus, kalendrą ir česnaką susmulkinkite. Čili pipirą, išvaliusi sėklas, susmulkinkite. Į dubenį dėkite krevetes, svogūnų laiškus, česnaką, puse čili pipiro, 2 šaukštus kalendros, tada įkulkite kiaušinį, suberkite miltus, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Iš gautos masės padarykite nedidelius rutuliukus, juos apvoliokite kokoso drožlėse ir apkepkite iki gražios aukso spalvos įkaitintame aliejuje. Po to padėkite ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų riebalai, imbierą nulupkite, sutarkuokite, sumaišykite su sojų padažu, citrinų sultimis, likusia kalendra, čili pipiru ir su paruoštu padažu rutuliukus patiekite į stalą.