Pikantiška žuvis su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiška žuvis su grybais


INGREDIENTAI:

1 kg lašišos, upėtakio ar kitos žuvies filė,
100 g valytų krevečių,
300 g grybų,
150 g sviesto,
0,5 citrinos sulčių,
5 riekelių batono.

P a p u o š i m u i:
citrinos,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Žuvies filė supjaustykite porcijomis, pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 30 min. Žuvį sudėkite į kepimo indą, sudėkite pusę sviesto, pjaustyto gabaliukais ir iškepkite orkaitėje.

Krevetes ir supjaustytus griežinėliais grybus apkepkite likusiame svieste. Žuvį dėkite į lėkštę, aplinkui išdėliokite grybus, krevetes. Šone dėkite iš batono išpjautas širdeles, paskrudintas svieste. Papuoškite citrina ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668