Kepenų paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenų paštetas


INGREDIENTAI:

1 kg kepenų (jautienos, kiaulienos, vištienos ar kalakutienos),
250 g rūkytos kiaulienos šoninės,
4 plonų griežinėlių lašinių,
1-2 skiltelių česnako,
100 g pjaustyto svogūno,
1/2 šaukštelio maltų pipirų,
2 šaukštelių druskos,
1 šaukšto brendžio.


GAMINIMAS:

Kepenėles supjaustykite gabalėliais, kuo smulkiau šoninę, česnaką, svogūną ir šiek tiek apkepkite. Atvėsinkite, sumalkite mėsmale. Įberkite druskos, pipirų, įpilkite brendžio ir gerai išmaišykite.

Paštetą sudėkite į formą, ant viršaus išdėliokite lašinių griežinėlius, uždenkite kepimo popieriumi ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite apie valandą. Atvėsinkite formoje, tik tuomet dėkite į lėkštę ir pjaustykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668