T e š l a i:
1,5 stiklinės miltų,
100 g sviesto,
1/2 stiklinės cukraus,
1 kiaušinio,
druskos.
Į d a r u i:
skardinės konservuotų persikų (arba 500 g šviežių),
500 g malto pusriebio varškės sūrio,
1/2 stiklinės cukraus,
šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
200 g grietinės,
4 kiaušinių,
druskos,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Sumaišykite miltus, sviestą, cukrų, kiaušinį ir druską. Išminkykite tešlą, padėkite 30 min. į šaldytuvą. Paruoškite įdarą. Nupilkite skystį nuo persikų. Sūrį pertrinkite su cukrumi, druska, grietine, kiaušiniais ir citrinos žievele.
Tešlą iškočiokite, įklokite į pateptą riebalais ir miltais pabarstytą arba kepimo popieriumi išklota kepimo formą. Padarykite aukštesnius kraštelius. Ant papločio sudėkite sūrio masę, ant viršaus išdėliokite persikus. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę, kepkite 45 minutes.