Troškintas ungurys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintas ungurys


INGREDIENTAI:

800 g ungurio,
2 citrinos,
20 g sviesto,
2 svogūnai,
saliero,
prieskonių (pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, mairūno),
1/2 stiklinės baltojo vyno,
druskos,
miltų ar džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru), užpilamas baltuoju vynu ir troškinamas ant mažos ugnies.
Patiekiamas sudėtas į pašildytą pusdubenį, apdėtas virtomis bulvėmis ar virtomis daržovėmis. Perkoštas padažas duodamas padažinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668