Braškių putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių putėsiai


INGREDIENTAI:

500 g braškių (tinka ir šaldytos),
4 šaukštų cukraus,
4 kiaušinių trynių,
6 šaukštų braškių piurė,
150 ml grietinėlės.


GAMINIMAS:

Iš 140 g braškių, 1 šaukšto cukraus ir 1 šaukšto vandens paruoškite piurė. Ją sumaišykite su 1/2 cukraus ir atidėkite į šoną. Ruošdami kremą dubenėlį su kiaušinių tryniais ir likusiu cukrumi dėkite į indą su verdančiu vandeniu ir plakite plakikliu 1-2 min., kol ištirps cukrus, tada sudėkite braškių piurė ir sukite, kol gausite tirštą purią masę (užtruksite apie 10-12 min.).

Indą su kremu perdėkite į dubenį su lediniu vandeniu ir maišykite, kol atvės. Grietinėlę suplakite iki purios masės ir sumaišykite su kremu, po to sudėkite atidėtas į šoną braškes kartu su susidariusiomis sultimis. Paruoštą masę supilkite į stiklines taures ir patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668