Virtas ungurys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtas ungurys


INGREDIENTAI:

800g ungurio,
prieskonių (pipirų, lauro lapelių, mairūno),
prieskoninių daržovių (morka, petražolė, salieras, poras, svogūnas),
1 stiklinė baltojo vyno,
druskos,
1 stiklinė krienų padažo(žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir supjaustomas gabalais. Prieskoniai ir prieskoninės daržovės paverdamos pasūdytame vandenyje, tuomet dedami ungurio gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15—20 min.

Išviręs ungurys sudedamas į pašildytą pusdubenį, užpilamas krienų padažu, pabarstomas susmulkintomis petražolėmis ir valgomas su karštomis virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668