Lašišos didkepsniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišos didkepsniai


INGREDIENTAI:

apie 1 kg lašišos,
žuvų prieskonių,
džiovintų bazilikų,
citrinos,
400 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
alyvuogių aliejaus,
2-3 pomidorų,
druskos,
pipirų,
garbanotų salotų,
šviežių krapų,
bazilikų,
petražolių.

Salotų u ž p i l u i:
skiltelė česnako,
krapų,
acto,
sojų padažo.


GAMINIMAS:

Lašišą perpjaukite į keturias dalis, išimkite ašakas, apibarstykite žuvų prieskoniais, bazilikais ir pusvalandį marinuokite. Pašlakstykite citrinos sultimis. Pievagrybių kotletus išpjaukite, galvas nulupkite. Sūrį supjaustykite kubeliais. Į kiekvieną pievagrybio galvą dėkite po gabalėlį sūrio.

Skardą pašlakstykite aliejumi, sudėkite marinuotos lašišos gabalus, ant jų-griežinėliais supjaustytus pomidorus. Apibarstykite druska ir pipirais, aplink sudėkite sūriu įdarytus pievagrybius. Skardą uždenkite folija. Kepkite apie valandą 200 laipsnių orkaitėje. Lėkštę išklokite salotų lapais, juos apšlakstykite iš česnako, krapų, acto ir sojų padažo paruoštu užpilu.

Ant lapų dėkite lašišos kepsnius ir pievagrybius. Apibarstykite smulkintų šviežių krapų, bazilikų ir petražolių mišiniu. Lašišos kepsnius galima pagardinti iš majonezo, grietinės, sojų padažo, citrinų ir šviežių pomidorų sulčių bei krapų išsuktu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668