Įdaryti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

12 didelių pievagrybių,
50 g sviesto,
nedidelis svogūnas,
gabalėlis rūkyto kiaulienos kumpio,
sauja graikinių riešutų,
250 g mėlynųjų pelėsių sūrio,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
smulkintų šviežių žalumynų,
saujelė maltų džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, kotelius nuplaukite. Kepurėles nulupkite, jų vidų šiek tiek išskobkite, tada pasūdykite. Svogūnus susmulkinkite ir kartu su smulkintais grybų koteliais pakepinkite svieste.

Mėlynųjų pelėsių sūrį susmulkinkite, kumpį supjaustykite nedideliais kubeliais. Graikinius riešutus susmulkinkite ir paskrudinkite sausoje keptuvėje. Sumaišykite su smulkintu sūriu, kumpiu, žalumynais ir kepintais grybų koteliais. Į kiekvieną grybo kepurėlę įberkite maltų pipirų, tada prikimškite jas paruošto įdaro.

Išdėliokite riebalais išteptame kepimo inde, viršų apibarstykite su likusiais riešutais sumaišytais džiūvėsėliais ir pašaukite į 170 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 12-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668