Ėrienos sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ėrienos sriuba


INGREDIENTAI:

500-700 g geros ėrienos su kaulu,
1 didelis svogūnas,
14 gvazdikėlių,
1 česnakas,
3 morkos,
2 porai,
2 saldžiosios paprikos,
1/4 aitriosios paprikos,
2 salierų stiebai,
1 ryšulėlis petražolių,
pipirų,
laurų lapų,
žolelių pagal skonį.


GAMINIMAS:

Ėrieną sudėkite į puodą, užpilkite 2,5 litro vandens ir kaitinkite ant mažos ugnies. Kai užvirs, nepamirškite nugraibyti putų. Į nuluptą svogūną prismaigstykite gvazdikėlių, o neluptą česnaką be gaileščio sutraiškykite delnu, peiliu rakuo kitu. Stambiai supjaustykite morkas, porus, paprikas, salierų stiebus (galima imti ir sezoninių daržovių).

Visas daržoves ir ryšulėlį petražolių sudėkite į verdantį puodą su ėriena. Virkite apie valandą ant nedidelės (bet ne per mažos) ugnies, įdėkite prieskonių. Paskui atsargiai išimkite svogūną. Galite valgyti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668