Troškintas grybais įdarytas upėtakis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintas grybais įdarytas upėtakis


INGREDIENTAI:

800g upėtakių,
20g džiovintų baravykų,
40g sviesto,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai grietinės,
prieskoninių daržovių,
druskos.


GAMINIMAS:

Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus paruošto grybų įdaro, pjūvis užsiuvamas. Upėtakiai pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Paskui sudedami į troškintuvą su susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, įpilama truputis sultinio ir troškinama. Baigiant troškinti, supilama grietinė.

Įdarui išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi, pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.

Išėmus siūlus, ištroškinti upėtakiai sudedami į pašildytą pusdubenį, apipilami perkoštu padažu, kuriame buvo troškinami, pabarstomi petražolių lapeliais. Patiekiami su virtomis bulvėmis, virtais makaronais ir žaliomis salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668