Šutintas upėtakis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šutintas upėtakis


INGREDIENTAI:

800 g upėtakių,
prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas),
20 g sviesto,
1 stiklinė raudonojo vyno,
druskos,
1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5-10 min, sudedami upėtakio gabalai ir, uždengus indą dangčiu, šutinama ant silpnos ugnies.

Patiekiama pašildytame pusdubenyje, apipylus sviestu. Prie upėtakio duodama virtų ar keptų bulvių, pupelių. Džiūvėsėlių padažas duodamas padažinėje. Upėtakį galima šutinti ir su baltuoju vynu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668