Itališkas bulvių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas bulvių apkepas


INGREDIENTAI:

Enegetinė vertė: 2480 kcal

1 kg bulvių su lupenomis,
500 g lapinių špinatų,
1/4 l vandens,
druskos,
3 gabaliukai konservuotos ančiuvio filė,
ką tik sutarkuoto muskato,
4 valg. š. tarkuoto Gouda sūrio,
margarinas formai ištepti,
375 g grietinės.


GAMINIMAS:

Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Špinatus nuvalykite ir nuplaukite. Špinatus nuvalykite ir nuplaukite. 5 minutes pavirkite vos verdančiame vandenyje ir padėkite ant sieto, kad nulašėtų vanduo. Supjaustykite ančiuvio filė, sumaišykite su muskatu ir tarkuotu Gouda ir sumaišykite su špinatais.

Aliuminio formą ištepkite riebalais. Sudėkite špinatus. Išdėliokite bulvių griežinėlius. Pabarstykite druska ir užpilkite plakta grietine. Kepkite 20 minučių iš anksto pakaitintoje orkaitėje ties viduriu 200 laipsnių karščio temperatūroje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668