Gnocchetti piemontesi receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gnocchetti piemontesi


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2360 kcal

1 kg miltingų bulvių,
druskos,
150 g miltų,
1/2 arb. š. ką tik sutarkuoto muskato,
4 kiaušinių tryniai,
80 g sviesto,
miltų pabarstyti,
sviesto pašlakstyti,
50 g tarkuoto Parmezano sūrio.

GAMINIMAS:

Bulves nuplaukite šepetėliu po vandens srove. Nusausinkite virtuviniu popieriumi. Kepamąją skardą storai pabarstykite druska ir sudėkite į ją bulves. Skardą statykite į iš anksto pakaitintą orkaitę ties viduriu. Kepkite 45 minutes 220 laipsnių karščio temperatūroje.

Bulves išimkite ir palikite, kad praauštų. Tuomet nulupkite ir sugrūskite grūstuvu dideliame inde. Viduryje įspauskite duobutę. Suberkite miltus, druską, muskatą, kiaušinių trynius ir sviesto gabaliukus. Miltuotomis rankomis išminkykite tešlą.

Dideliame puode užvirkite vandens su druska. Dviem arbatiniais šaukšteliais atgnybkite tešlos gabaliukus ir porcijomis virkite 10 minučių. Vanduo neturėtų virti, nes priešingu atveju kukuliukai subyrės.

Išimkite ir palaikykite ant sieto, kad nulašėtų vanduo. Padėkite šiltai, kol išvirsite visus. Pašlakstykite ištirpintu sviestu ir pabarstykite sūriu. Pateikite kartu pomidorų padažą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668